“Ebat olarak küçük, esasen büyük bir marifet”
Ürünü İncele“Onunla pişirmek sanata eş değer”
Ürünü İncele“Bu kez performans üst üste kendini gösteriyor”
Ürünü İncele“Kendi küçük olabilir, iş başındayken büyüyor”
Ürünü İncele“Lezzeti hala geleneksel ama hacmi daha büyük”
Ürünü İncele“Şıklık iki katında kullanıma hazır”
Ürünü İncele“Geleneksel pişirme, modern teknoloji ile buluşursa, Ebo olur”
Ürünü İncele“Geleneksel lezzetin Ebo da harika bir düzeni var”
Ürünü İncele“İki farklı pişirme haznesine sürecek daha çok tepsiniz var”
Ürünü İncele“Mahşerin 4 atlısı varsa, onun 4 tepsisi var”
Ürünü İncele“Eğer kabarık ekmeklerle ilgiliyseniz,yüksekliği idealdir”
Ürünü İncele“Taş taban geleneği bu kez üç katına çıkıyor”
Ürünü İnceleTaştaban Fırınlar
Sofraların baş tacı ekmek, çıtır çıtır görünümü ve lezzetiyle her öğün keyifle tüketilen bir gıdadır. Son teknoloji taştabanlı fırınlarda özenle pişirilen ekmekler ve hamur işleri; sandviçlere, tostlara ve yemeklere lezzet katarak evlerde ve işletmelerde vazgeçilmez bir yer edinir. Ekmeklerin ve unlu mamullerin yüksek verimliliğe sahip taştaban fırınlarda buharlanarak pişirilmesi hem lezzetine hem de kıvamına katkı sağlar. Siz de fırınları ve ürünleriyle yepyeni bir dönemin temellerini atan Wiesheu’un geniş kapasiteli taştaban fırınlarında unlu mamullerinizi pişirerek ürünlerinizin lezzetini ikiye katlayabilirsiniz.
Taştaban Fırınlar ile Hem Lezzetli Hem Pratik Sonuçlar
Unlu mamuller damak tadına ve farklı ihtiyaçlara göre farklı yöntemlerle üretilebilir. Bu durum da hazırlık ve pişirme kriterlerine etki edebilir. Taştaban fırınlar, farklı nemlendirme metotlarıyla hamur tipine uygun buharlama sayesinde mükemmel sonuçlar verir. Ekmeğin çeşidine ve unlu mamulün türüne göre size farklı kullanım opsiyonları sunar. Kullanımı son derece kolay olan bu fırınlar temizlik konusunda da beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. S, M ve L boyut alternatifleriyle ihtiyacınıza uygun miktarda üretim yapmanıza olanak tanır. Modüler yapı sayesinde ihtiyaçlarınıza uygun şekilde değişiklik yapabilirsiniz. İnovatif yenilikler ile donatılan taştaban fırınlar, geleneksel yöntemlerin lezzetiyle birçok farklı unlu mamulü uygun şekilde pişirerek daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlar.
Taştaban Fırınların Öne Çıkan Özellikleri
Taştaban fırınlar, pek çok özelliği ve program seçeneğiyle mükemmel sonuçlar verir. Bir, iki ya da üç tepsili modelleriyle tek işlemde istediğiniz sayıda ürünü pişirebilmenizi sağlar. Wiesheu’un taştaban fırınları small, medium ve large boyutlarda üretilir ve ihtiyaçlarınıza uygun farklı kapasite çeşitlerinden yararlanmanızı sağlar. Taştaban fırınların öne çıkan diğer özellikleri ise şöyle sıralanabilir:
Wiesheu Taştaban Fırınlar ile Lezzeti İkiye Katlayın
İşletmelerinize ait hamur işi gıdaları geleneksel tadı, kıvamı ve görünümü muhafaza ederek çok daha pratik bir şekilde pişirmek istiyorsanız Wiesheu taştaban fırınları tercih edebilirsiniz. Fırıncılıkta fark yaratan teknolojileriyle, Ortadoğu’da ve Türkiye’de satışa sunulan Wiesheu taştaban fırınları Wiak Bakemarkt’ta bulabilir, ihtiyacınız olduğunda donanımlı teknik servis ekip ve 7/24 destek hizmeti avantajlarından da hemen yararlanabilirsiniz.